Open Huis Tandprothetische Praktijk Dokman

Open Huis tot en met 17 September vanwege succes

Afgelopen zaterdag hebben wij ons Open Huis gehouden. Deze open dag was een gigantisch succes en we hebben veel mensen geïnformeerd. Dit resulteerde in een groot aantal aanmeldingen. Er was met name veel belangstelling voor de digitale gebitsprothese en de laatste technieken. Mensen die de open dag hebben gemist zijn deze week nog van harte welkom. Voor meer informatie kunt U ons even bellen zodat we tijd kunnen vrijmaken om u zo goed te mogelijk te informeren. U bent ook welkom om even binnen te lopen om de wachttijd te beperken.

Zie ook onderstaand persbericht.

3 september 2015

PERSBERICHT

Open dag Tandprothetische Praktijk Dokman

SLEEUWIJK – Een kijkje achter de schermen bij Tandprothetische praktijk Dokman. Dat kan op zaterdag 12 september in de praktijk in Sleeuwijk.

“We laten de technieken en mogelijkheden zien op het gebied van klikgebit en protheses. Daarnaast geven we ook graag antwoord op al uw vragen”, aldus Arnold Dokman. “Voor iedere bezoeker van ons Open Huis ligt een leuke attentie klaar. En ieder die voor 17 september een afspraak maakt voor plaatsen van een prothese, krijgt van ons een waardebon naar keuze cadeau ter waarde van twintig euro!”

Tandprothetische Praktijk Dokman is al meer dan 17 jaar het vertrouwde adres in Sleeuwijk voor de professionele mondzorg door middel van verschillende soorten gebitsprotheses, waaronder ook het klikgebit.

Dokman is gecertificeerd door het KwaliteitsRegister TandProthetici. Deskundigheid wordt gewaarborgd door het registreren van na- en bijscholing, intercollegiaal overleg, voldoen aan het kwaliteitskeurmerk volgens HKZ of ISO 9001 en transparantie in geleverde zorg.

Tandprothetische praktijk Dokman opent de deuren van haar praktijk op de Nieuwe Es 165 in Sleeuwijk. Van 10 tot 14 uur staat het ervaren team voor u klaar.

Open Huis Tandprothetische Praktijk Dokman
Fotobijschrift: (v.l.n.r.) Daan, Liesbeth en Arnold Dokman.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *